Refresh & Restart

Klaar met die vicieuze cirkel van slechte voedingskeuzes? Klaar met energiedipjes? En klaar vóór een nieuwe start met lekkere en gezonde voeding en eventueel een duurzaam afvalproces?

Dan hebben wij misschien iets wat bij jou past;
Maak kennis met het 14-daags Refresh & Restart programma!

HéJij heeft in samenwerking met een diëtist (in opleiding) een 14 daags programma samengesteld waarbij we het lichaam gaan Refreshen en daarna een gezonde Restart geven.

In het kort bestaat het Refresh & Restart programma uit 14 dagen waarbij je bij de middelste 9 dagen complete voeding krijgt van HéJij; maaltijden en tussendoortjes van ’s ochtends tot ’s avonds! De eerste 3 dagen staan in het teken van het afbouwen van ongezonde voedingsmiddelen uit je huidige voedingspatroon om je lichaam klaar te stomen voor de overige Refresh dagen, vervolgens beginnen de 9 dagen voeding van HeJij waarbij de Refresh dagen overlopen in de Restart dagen. De voeding van HéJij bestaat uit diversiteit en variaties zodat je constant nieuwe dingen probeert en je kennis over gezonde voeding vergroot wordt. De laatste 2 dagen is het aan jou je eigen voedingspatroon weer op te pakken, je opgedane kennis toe te passen en met behulp van een handige checklist je eigen gezonde voedingspatroon samen te stellen! Er is een grote kans dat gewichtsverlies optreedt, echter is dit niet het hoofddoel van het programma 😊

De kosten bedragen €270,- per persoon.

Hieronder een voorbeeld van dag 4 & 10 van het programma.

Ben je benieuwd of dit programma iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!